Blog

CONFERENCIA: “Camino a la Humildad. El Orgullo según la teoria Gestáltica”

19 mayo, 2010 - Cursos y Talleres -

Os adjunto la información sobre la conferencia que daré el próximo dia 15 de junio en Barcelona sobre el Orgullo.

Una de las reglas fundamentales de la terapia Gestalt es el «Darse Cuenta» y quiero mostrar las partes más escondidas que un carácter orgulloso intenta evitar, negar o simplemente no se da cuenta. Para ello me basaré en la recopilación de información que he hecho durante 6 meses de más de 50 personas que se reconocian como orgullosas, basandome en el estudio de las diferentes escuelas psicologicas como Psicoanálisis, Bioenergetica,  Psicologia Jungiana, Eneagrama y Gestalt.

Saludos

Joan Montero

Comentarios 1
  • MONTSE MOLLET

    21 mayo, 2010 Responder

    Segur que serà una conferència molt interessant. Voldria dir que la idea “d’adonar-se de...” és entrar directament en contacte amb el que realment som, sentim i també amb allò que percebem. Penso que no cal que busquem grans descobriments dins nostre sinó que és necessari que no jutgem les nostres experiències ni tampoc les critiquem per tal d’integrar les diverses parts de la nostra personalitat.
    Referent a la humilitat com a sortida positiva de “l’orgullós” diré que en primer lloc cal acceptar les pròpies limitacions, sentiments, així com també les necessitats. Cal aprendre a ser un mateix més que posar tot l’esforç en acontentar els altres. Aprendre a reconèixer que el que ens motiva a ajudar als que ens envolten, moltes vegades, va molt relacionat amb les pròpies exigències personals.
    Sobretot ens hem d’estimar a nosaltres mateixos i deixar-nos estimar, sense tenir la necessitat de guanyar-nos els altres amb el nostre esforç. Tot això, només és possible si som capaços de trobar espais per nosaltres mateixos, espais per poder aprofundir en el nostre interior.

Quieres compartir tu opinion?

Deja un comentario

seis − uno =